Hoera, sinds vrijdag 8 december 2023 
hebben we er maar liefst 10 nieuwe enthousiaste en geïnspireerde 
VLOW® therapeuten bij die zijn opgenomen in ons VLOW® Kwaliteitsregister, waar nu in totaal 50 VLOW® therapeuten op vermeld staan.
En zo krijgen we een steeds groter bereik in Nederland en België waar vrouwen met borstklachten én vrouwen die willen voorkomen dat ze borstklachten krijgen een afspraak kunnen maken. En bij wie je terecht kan voor een luisterend oor en al je vragen die je over borsten hebt. Je bent van harte welkom om een afspraak te maken!

Onze nieuwe VLOW® therapeuten hebben een praktijk in: Vlissingen, Spijkenisse, Lelystad, Heerlen, Udenhout, Schoonhoven, Nijmegen, Almere, Leusden, Waddinxveen en Amsterdam (Zuid-Oost). Zie alle praktijkadressen hieronder op de landkaart.


Wat is een 
VLOW® borstweefselbehandeling?

VLOW® staat voor Veno Lymfatische Optimalisatie van Weefsel en is speciaal voor de vrouwenborst ontwikkeld vanuit de osteopathie. Het is een manuele, zachte en ontspannende ‘weefselbevrijdingstechniek’ die inwerkt op het bindweefsel (fascia).
Het doel is om de doorbloeding en de lymfestroming van de borsten en het gebied eromheen te optimaliseren.

 

Een borstweefselbehandeling is gericht op preventie én behandeling van klachten en helpt mee je borsten in goede conditie te brengen of te behouden.

Borstweefsel is zacht en gevoelig weefsel, wat om een zachte aanpak vraagt! 

 

Wat is het effect van de behandeling?

Door zachte stretches kunnen stug weefsel en verhardingen weer soepel gemaakt worden. De doorbloeding van de borsten en de afvoer van de lymfe kan hierdoor langdurig verbeteren waardoor de opgeslagen afvalstoffen makkelijker afgevoerd kunnen worden. De behandeling kan het zelfhelende vermogen van ons lichaam ondersteunen, klachten kunnen verminderen of verdwijnen. 

 

Emotioneel gezien kan de behandeling je ‘vrouwelijk zelfbeeld’ versterken en kan je ‘ontzorgt’ worden over wat je allemaal in je borsten voelt en waarneemt.

 

Onze VLOW® therapeuten kunnen advies en extra informatie geven over de behandeling. Zij kunnen ingaan op specifieke klachten, uitleggen of een behandeling mogelijk is en tips geven over zelfzorg.
Neem bij vragen vooral contact met één van hen op!

 

Meer vragen en antwoorden over de VLOW® borstweefselbehandelingen, vind je bij Q&A


Vind hieronder een VLOW® borstweefseltherapeut
bij jou in de buurt
Het VLOW® Licentieregister is een Kwaliteitsregister voor

VLOW® borstweefseltherapeuten die voldoen aan bepaalde criteria die je als cliënt een waarborg geeft voor eenzelfde kwaliteit en betrouwbaarheid ten aanzien van de borstweefselbehandelingen die gegeven worden.